In cadrul proiectelor derulate pana in prezent, medicii veterinari au avut posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta mare de autovehicule autoutilitare, in functie de cateva criterii de baza:

Ford Ranger

            1. Posibilitatea de omologare R.A.R. ca „vehicul destinat interventiilor de urgenta in teren
            1. Dimensiunea spatiului necesar pentru acomodarea in conditii de siguranta a echipamentele veterinare si instrumentarului dorit
            1. Numarul de locuri necesar
            1. Bugetul disponibil

Astfel, in proiectele noastre finalizate cu succes au fost incluse pana acum diverse modele de masini autoutilitare, in functie de specificul reliefului/zonei ce urmeaza a fi acoperita de catre medicul veterinar:

            • FORD (Ranger XLT, Ranger Wildtrack)
            • VOLKSWAGEN Amarock
            • SKODA Practik (van)
            • DACIA Dokker (van)

Bineinteles si alte modele/versiuni pot fi disponibile pentru proiectele urmatoare, atat timp cat se vor respecta conditiile de baza mentionate mai sus.

Daca sunteti interesat sa achizitionati un vehicul specializat pentru interventii veterinare pe teren, complet echipat, va rugam sa ne sunati la 0256 210 946 sau sa trimiti un e-mail la office[at]bentleyromania.ro. Reprezentantul nostru va va contacta in cel mai scurt timp si impreuna va veti consulta in privinta alegerii corecte a produsului.