In desfasurarea activitatilor de zi cu zi, medicii veterinari se intalnesc de multe ori cu problema deplasarii la locul unde se afla animalul ce necesita asistenta medicala, in situatiile in care acesta nu se poate deplasa sau este contraindicata deplasarea acestuia. De asemenea, cabinetelele veterinare, medicii veterinari pot creste calitatea actului veterinar cu ajutorul echipamentelor moderne de diagnostic, analiza, interventie chirurgicala s.a.m.d.
Existenta unui autovehicul specializat in interventii veterinare (ambulanta veterinara) complet echipat, existenta unor echipamente moderne in dotarea cabinetelor veterinare din spatiul rural cresc sansele medicului veterinar de a se ocupa de cazuri din ce in ce mai complexe, intr-un timp scurt.

Din punct de vedere logistic, vehiculele specializate pentru interventii veterinare sunt echipamente practice, dar necesita un efort financiar destul de mare, astfel incat devin echipamente greu de achizitionat pentru multi dintre medicii interesati. Bentley Romania va ofera acum posibilitatea de achizitionare de ambulante veterinare, prin intermediul programelor europene cu finantare nerambursabila.

Prin programele de finatare cu fonduri nerabursabile (uneori chiar in proportie de 100%) ale Uniunii Europeane achizitionarea unei ambulante veterinare este mult mai facila.
Deoarece sunt programe de finantare desfasurate la scara mare, cu suportul financiar garantat prin fonduri europene, cu sume importante nerambursabile, puteti avea incredere ca aceste autoutilitare veterinare sunt intr-adevar echipamente profesionale, ca echipamentele dorite sunt cu adevarat necesare in desfasurarea activitatii dumneavoastra.